Tack för att du visar hänsyn. Håll avstånd till varandra och undvik trängsel. Om det är svårt att hålla avstånd på en specifik avgång så försök välja en annan avgång eller, om möjligt, välj att cykla och gå istället för att åka med kollektivtrafiken.

Driftstörning: E-postmeddelanden adresserade till outlook.com, hotmail.com, hotmail.se, live.com, live.se och comhem.se blockeras just nu av Microsoft och ComHem.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Försenad/utebliven tur

Om din buss eller ditt tåg inte kommer till hållplatsen eller stationen i tid, kan du ringa kundservice på 0771-21 10 10. 

Välj att prata med vår Trafik- och informationscentral för att få besked om vad som har hänt. De kan också ge dig information om nästa avgång eller hjälpa dig på annat vis om det behövs. 

Är du ombord och märker att turen blir försenad, och du har en anslutning att passa, prata med föraren eller tågvärden. Vi försöker hjälpa dig fram till ditt resmål.