Tack för att du visar hänsyn. Håll avstånd till varandra och undvik trängsel. Om det är svårt att hålla avstånd på en specifik avgång så försök välja en annan avgång eller, om möjligt, välj att cykla och gå istället för att åka med kollektivtrafiken.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

En aktiv biljett i en mobiltelefon

Köpa biljett med appen

Det enklaste sättet att köpa biljett är via vår app. Du betalar via Swish eller med ditt betalkort. 

Det enda som krävs är att du är ansluten till internet vid köp och när du aktiverar och visar din biljett. Förköpta biljetter kan du aktivera i upp till ett år efter köptillfället.

Du kan betala med Swish, Visa, Visa Electron, MasterCard eller Maestro bankkort. Du kan även välja delbetalning via faktura.

Här hittar du appen

Sök efter "Östgötatrafiken" i App Store/Google Play i din mobil så hittar du appen överst i sökresultatet. För att installera den behöver du minst version 10.0 av iOS eller version 5.0 av Android. 

Biljett gäller i hela köpta zonen

När du köper en biljett anger du mellan vilka platser du vill resa. En zon skapas runt dessa hållplatser. Biljetten du köper gäller i hela den zonen, inte bara mellan de valda hållplatserna.

Betala utan app

Du som inte kan eller vill använda vår nya app kan köpa biljett på andra sätt

Ladda ner appen här

Du som använder den gamla appen behöver ladda ner den nya appen för att ta del av de nya funktionerna.