Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Gruppresor

Om du planerar en resa för fler än nio personer i den allmänna kollektivtrafiken måste du alltid anmäla den via formuläret här på vår webbplats, minst fem arbetsdagar före resan.

På så sätt kan vi minimera risken att bussen eller spårvagnen blir så full att vi inte kan ta med hela gruppen ombord. Undvik om möjligt att resa i rusningstid.

Klassbiljett

Gruppresor med klassbiljett kan endast ske på vardagar med landsbygdstrafik mellan klockan 07.30 och 16.00 samt med Östgötapendeln och i tätorts- och expresstrafik mellan klockan 08.15 och 16.00. Gruppresor måste alltid anmälas via formuläret här på webbplatsen minst fem arbetsdagar i förväg. Klassbiljett finns upp till och med årskurs 9.

Maximalt 30 personer, varav minst 1 och max 4 vuxna, kan resa på en klassbiljett. Om ni är fler måste ni dela upp er på fler avgångar eller betala ordinarie biljettpriser för alla utöver 30 personer. Detta eftersom det är tillåtet att använda max en klassbiljett per avgång.

Gruppresor på servicelinjer

Gruppresor på en servicelinje bokar du genom att ringa till beställningscentralen på 0771-71 10 20. Är det en större grupp än vad fordonet tar bokas resterande kunder på nästa tur.