Tack för att du visar hänsyn. Håll avstånd till varandra och undvik trängsel. Om det är svårt att hålla avstånd på en specifik avgång så försök välja en annan avgång eller, om möjligt, välj att cykla och gå istället för att åka med kollektivtrafiken.

Driftstörning: E-postmeddelanden adresserade till outlook.com, hotmail.com, hotmail.se, live.com, live.se och comhem.se blockeras just nu av Microsoft och ComHem.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Ett barn med sin pappa åker buss

Närtrafikbiljett

Närtrafik är en service för boende i och besökare till områden som inte har vanlig linjetrafik.

Den kan beställas till och från alla adresser som har mer än två kilometer till närmaste hållplats och kör vardagar klockan 09.00-12.30 och 17.00–22.00 samt lördagar, söndagar och röda dagar klockan 09.00-17.00. Läs mer om Närtrafik här

Biljetten finns att köpa i vår nya app eller så köper du den direkt ombord. Ombord betalar du kontant eller med betalkort.

Pris

  Vuxen Ungdom/Senior
Bokad resa 45 30

Åldersgränser & rabatter

När är man vuxen och vem räknas som senior? Håll reda på begreppen så blir det enkelt att köpa rätt biljett. Läs mer om våra åldersgränser och rabatter.