Servicelinjer

Våra servicelinjer är bussar du kan ringa och beställa och finns i Kisa, Norrköping, Motala och Mjölby. De kör till olika mötespunkter inom ett speciellt område. För att se vad som gäller där just du bor, välj ort i rutan här till höger.  

Hur bussen trafikerar beror på beställningarna. Trafiken körs i ett lugnare tempo och du kan få mer hjälp av föraren än i vanlig kollektivtrafik. Väl ombord ska du lugnt kunna sätta dig till rätta innan fordonet kör iväg. 

Trafiken för servicelinjer skiljer sig från den allmänna kollektivtrafiken och går därför inte att hitta i den vanliga resesökningen. 

Så här beställer du

Ring vår beställningscentral på 0771-71 10 20, senast en timme innan önskad resa. Du kan beställa resan upp till två veckor i förväg. 

Ange var du vill bli hämtad och lämnad. Om du inte vet vilken din närmaste mötespunkt är kan du uppge din adress så hänvisar beställningscentralen dig dit du ska gå. Du får sedan besked om när bussen kommer. 

Biljetter

På servicelinjer gäller samma biljetter som i den allmänna kollektivtrafiken. Biljett köper du i förväg i appen eller hos något av våra försäljningsombud. Vid returresa köper du en ny biljett. 

Gruppresor

Gruppresor på en servicelinje föranmäler du genom att ringa 0771-71 10 20. Om fordonet inte får plats med hela gruppen, hänvisas resterande kunder till nästa tur.