Om företagsportalen

Registrera ditt företag i vår företagsportal och få möjligheten att köpa biljetter till dina anställda.

I företagsportalen kan du köpa vårt ordinarie biljettsortiment. Upplägg och priser är detsamma som om du köper en biljett privat, med skillnaden att betalning sker via en faktura som skickas månadsvis per företagskonto.

Administratörer hanterar företagskonton

Din organisation kan ha ett eller flera företagskonton. Är du administratör för ett företagskonto kan du köpa biljetter för företagets räkning åt utvalda resenärer. Det kan vara anställda, eller kanske gäster som ska besöka er organisation. Från företagsportalen skickar du biljetten till resenärens mobiltelefon, eller till ett av Östgötatrafikens reskort.

Köp i appen av anställda

Som administratör kan du ge resenärer rätten att själva köpa biljetter i appen, med smidig betalning via företagskontot.

Prenumeration

Har ditt företag anställda som reser kontinuerligt finns möjligheten att starta en prenumeration på 30-dagarsbiljetter. Då vet du att den som ska resa alltid har en biljett tillgänglig, redo att aktiveras av resenären själv vid behov.

Biljetterbjudanden för specifika organisationer

I företagsportalen publicerar vi även biljetterbjudanden riktade till specifika organisationer. Till exempel kulturbiljett och praktikbiljett för skolor.

Företagsportalen

På företagsportalens startsida hittar du mer information samt en kort film som beskriver hur du köper biljetter i portalen.