Tack för att du visar hänsyn. Håll avstånd till varandra och undvik trängsel. Om det är svårt att hålla avstånd på en specifik avgång så försök välja en annan avgång eller, om möjligt, välj att cykla och gå istället för att åka med kollektivtrafiken.

Driftstörning: E-postmeddelanden adresserade till outlook.com, hotmail.com, hotmail.se, live.com, live.se och comhem.se blockeras just nu av Microsoft och ComHem.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Har du glömt något?

Våra bussar, tåg och spårvagnar körs av olika trafikföretag. Om du har glömt eller tappat något under en resa, ber vi dig därför ta kontakt direkt med det trafikföretag du åkte med.

Välj i listan vilken sorts trafik du reste med så får du upp listor på de trafikföretag som kör just de trafikslagen:

Du kan också vända dig till vår kundservice på telefon 0771-21 10 10 så hjälper de dig att ta reda på vilket trafikföretag du ska kontakta.

Hittat något?

Om du själv hittar något kvarglömt föremål ombord är du skyldig att lämna det till föraren, ombordpersonal eller någon annan trafiktjänsteman. Tyvärr kan inte vi på Östgötatrafiken erbjuda dig någon hittelön.