Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Movingo

Movingo är en pendlarbiljett som underlättar för dig som pendlar till t.ex. Stockholm, Katrineholm, Nyköping, Eskilstuna eller Västerås.

Den gäller för både regionala tågresor och resor med kollektivtrafiken inom respektive ort. Movingo har inga enkelbiljetter, bara periodbiljetter för 30 dagar, 90 dagar eller ett år. Biljetten köper du via SJ. 

Movingo gäller på SJ:s avgångar med Movingo-giltighet, på Trosabussen, på Mälartåg samt på Tåg i Bergslagen inom Västmanlands-, Örebro- och Östergötlands län och i den kollektivtrafik som bedrivs av SL, Sörmlandstrafiken, UL, VL, Länstrafiken Örebro och Östgötatrafiken. Dock med undantag för Närtrafiken som inte ingår.

Observera att du behöver köpa Movingo för den sträcka du planerar att resa med SJ, Mälartåg eller Tåg i Bergslagen. Exempel:

Movingo Katrineholm-Norrköping gäller för resa med SJ/Mälartåg Katrineholm-Norrköping samt på Östgötapendeln vidare till Linköping.

  • Välj Movingo Katrineholm-Linköping för att kunna resa med både SJ/Mälartåg och Östgötapendeln till Linköping.

Movingo från en ort i Sörmland till Kolmården, Norrköping eller Linköping gäller inte för resa med Tåg i Bergslagen Mjölby-Skänninge-Motala.

  • Välj Movingo Alla sträckor, eller en biljett för en resa där Mjölby, Skänninge och/eller Motala ingår, för att kunna resa med Tåg i Bergslagen inom Östergötland.

På SJ InterCity tåg kan du enbart resa med Movingo Alla sträckor. Har du Movingo Alla sträckor som SJ app-biljett (OBS! Gäller inte Movingo Alla sträckor köpt i Movingo-appen) kan du även boka plats på SJ InterCity tåg utan kostnad.

Mer information hittar du på movingo.se.