Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

En kvinna som reser i en buss

30-dagarsbiljett

Om du i perioder reser ofta med oss lönar det sig att köpa vår 30-dagarsbiljett. Då reser du fritt inom en förvald zon under 30 dagar, från och med den dag du aktiverar biljetten. 

Sök din resa och köp biljett i appen eller här på webbplatsen för att se vilken biljett du behöver köpa.

Så köper du din biljett i appen

Obs! Viss information i filmen, som till exempel priser, har ändrats.

Här finns en mer utförlig film om hur du köper biljett i appen.

Pris

  Pris vuxen Rabatterad biljett
Liten zon/stadszon 625 437,50
Mellanzon 775 542,50
Stor zon 950 665
Län 1150 805

Mer information om zonerna

Låna ut din biljett

Din aktiverade 30-dagarsbiljett kan lånas ut till ett annat mobilnummer, till exempel en familjemedlems telefon, när du själv inte behöver resa. Utlån gäller en gång per kalenderdygn under minst fyra timmar och till ett mobilnummer åt gången. För att kunna låna ut skapar du först ett konto hos oss, i appen eller här på webben, och registrerar de mobilnummer du vill ansluta. 

Mottagaren måste ladda ner vår app för att kunna resa på biljetten.

Tänk på!
Biljetten måste vara giltig för den person som lånar den. Har du en 30-dagarsbiljett för vuxen gäller den även för ungdom eller senior, men inte tvärtom. En 30-dagarsbiljett ungdom/senior kan bara lånas ut till annan ungdom/senior.

Åldersgränser & rabatter

När är man vuxen och vem räknas som pensionär? Vad krävs för att räknas som studerande? Håll reda på begreppen så blir det enkelt att köpa rätt biljett. Läs mer om våra åldersgränser och rabatter.