Nu har vi släppt vår nya app

Vår nya app som släpptes igår innebär startskottet för vårt nya biljett- och betalsystem, som på sikt kommer att ersätta det befintliga systemet.

Det gamla biljett- och betalsystemet kommer successivt att försvinna i takt med att motsvarande funktionalitet lanseras i det nya systemet. I juni 2020 kommer det gamla biljett- och betalsystemet ha försvunnit helt. Fram till dess kommer båda systemen att finnas parallellt.

Ladda ner appen

Vår nya app finns för iPhone och Android. Sök efter "Östgötatrafiken" i App Store/Google Play eller klicka på länkarna för att komma direkt till respektive sida för nedladdning. Appikonen för den nya appen består av vår vita logga mot en röd bakgrund. 

Gamla appen försvinner för nedladdning

I och med att vi släppt vår nya app kommer den gamla appen inte längre finnas tillgänglig för nedladdning. Du som redan har den gamla appen nedladdad behöver alltså ta bort den och ladda ner vår nya app istället. Den gamla appen kommer inte automatiskt att uppdateras till den nya.

Har du redan köpta och sparade biljetter i den gamla appen kan du ha kvar appen och fortsätta resa på dessa biljetter under en tid framöver. Du kommer får mer information i form av notiser i den gamla appen de närmaste veckorna.