Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Lediga jobb

Vi söker en gruppchef till trafikinformationscentralen

Drivs du av att coacha och hjälpa andra individer till framgång? Vill du arbeta i en dynamisk och utvecklingsorienterad miljö? Östgötatrafiken söker idag en Gruppchef till sin fartfyllda verksamhet som vill fortsätta arbetet med att skapa Sveriges främsta trafikinformationscentral. Ta möjligheten - bidra till ett mer hållbart samhälle och en grönare framtid.

Läs mer om tjänsten här

Vi söker en trafikutvecklare

Arbetar du med trafikplanering idag men är nyfiken på att komplettera dina kunskaper och perspektiv med kollektivtrafikutveckling? Nu när vår kollega Jakob funnit nya interna utmaningar söker vi en ny medarbetare med blick för samhällsutveckling och erfarenhet av trafikplanering. Tillsammans med dina två kollegor kommer du att ansvara för att utveckla och planera vårt trafikutbud - både utifrån ett nöjd-kund och ett samhällsekonomiskt perspektiv. Vårt mål är tydligt: 2030 ska vi ha en marknadsandel på 32% - jämfört med dagens 24%.

Läs mer om tjänsten här