Mellan klockan 11.00 och 15.00 tisdagen den 17 oktober sker en uppdatering som innebär att du inte kan logga in i vår webbutik. Läs mer om uppdateringen

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Motala

Snabbare, rakare och tätare avgångar – det är vår strategi för att fler ska välja bussen. Vi på Östgötatrafiken jobbar på många olika plan för att nå våra mål – att öka kollektivtrafikens marknadsandel och att få nöjdare kunder. När de nya tidtabellerna börjar gälla i december gör vi därför en rad förändringar i trafiken. 

Avgångstiderna för tätortsbussarna har fått nya tider anpassade för nya tider för Östgötapendeln. Linjerna får anslutning både till och från pendeltågen.

Start och sluthållplats för linje 303 ändras från Bråstorp Västra till Vänortsvägen. Korsningen vid vändslingan vid Bråstorp Västra ska byggas om och det kommer under en längre tid inte att vara möjligt att för oss att vända bussarna där. När arbetet är avklarat kommer linje 303 att återgå till att trafikera hållplatsen, mer information om när detta sker kommer senare.