Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

App för iPhone & Android

Det finns två olika appar du kan ladda ner beroende på vilken resa du ska göra med oss. Den ena appen är för dig som reser i den allmänna kollektivtrafiken. Den andra appen vänder sig till dig som vill boka resor med färdtjänst.

För allmän kollektivtrafik

I appen hittar du vår reseplanerare där du kan planera din resa. I appen kan du även köpa enkel- och dygnsbiljetter i hela länet samt biljett för resor i vår Närtrafik. Priserna i appen är samma som i alla försäljningskanaler.

Appen finns för iOS och Android och du hittar den på App Store respektive Google Play. Sök efter "Östgötatrafiken". Den app du ska ladda ner har vår vita logga mot en röd bakgrund.

För beställning av färdtjänst

Med den här appen kan du beställa och avbeställa färdtjänstresor i Östergötland. I appen hittar du också information om dina beställda resor. 

Appen finns för iOS och Android och du hittar den på App Store respektive Google Play. Sök efter "Östgötatrafiken beställning". Den app du ska ladda ner har vår röda logga mot en vit bakgrund. Läs mer om appen för färdtjänst här