Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Nya tidtabeller 17 augusti

Måndagen den 17 augusti börjar höstens tidtabeller att gälla. Vi gör en del mindre förändringar i trafiken och utökar med fler avgångar igen efter den sommartidtabell som gällt från 15 juni.

Sök därför din resa här på webben eller i appen för att se om något ändras för den linje du reser med. 

Några av förändringarna

Stadstrafiken

Den nya stadstrafiken i Linköping och Norrköping går upp i full kapacitet. Läs mer om stadstrafiken

Linje 72

Avgången klockan 05:32 från Ekhaga har tagits bort på grund av lågt resande. Vi hänvisar till andra linjer eller avgångar.

Linje 188

Trafikeringstiderna under vardagar ändras till 08:15-17:15. Övriga tider behövs fordonen i den ordinarie linjelagda trafiken.

Linje 416

Avgången klockan 16:43 från Finspångs station kör inte längre via Grosvadsskolan. Detta på grund av för lågt resande till Grosvadsskolan.

Linje 430

För att få en bättre passning med linje 11, som får en utökad turtäthet, ändras avgångstiderna för linje 430 jämfört med tiderna under sommaren.

Linje 444

Avgångstiderna har justerats för bättre passning med linje 440. Avgången klockan 18:10 från Djurön tas bort på grund av lågt resande.

Linje 482

En avgång tillkommer klockan 06:10 från Norrköping. Detta för att det ska gå att nå Skärblacka bruk till klockan 07:00.

Linje 530

Avgången klockan 12:05 från Åtvidabergs resecentrum startar redan vid hållplats Östantorp. Avgångstiden från Östantorp blir klockan 11:55.

Hållplatsförändringar

Linköpings resecentrum

För att få ett effektivare flöde av trafik vid Linköpings resecentrum får vissa linjer ändrade hållplatslägen. Dessutom tillkommer hållplatslägena E1 och E2. 

  • Linje 5 mot Skäggetorp flyttar från läge A3 till läge A4.
  • Linje 6 mot Malmslätt flyttar från läge B1 till läge E1.
  • Linje 10 mot Ekängen flyttar från läge D1 till läge E2.
  • Linje 10 mot Sturefors flyttar från läge A4 till läge B1.
  • Linje 20 och 23 flyttar från läge B6 till läge D1.
  • Linje 572 flyttar från läge B1 till läge E1.

Du hittar alla hållplatslägen i den interaktiva kartan

Övriga hållplatsförändringar

  • Hållplats Filarevägen läggs ner på grund av för lågt resande samt närhet till andra hållplatser. Vi hänvisar till hållplatserna Gröna Vägen eller Norra Storängsvägen.
  • Hållplats Örsätterfabriken läggs ner på grund av för lågt resande samt närhet till annan hållplats. Vi hänvisar till hållplats Stora Örsätter.
  • Hållplats Ängen läggs ner på grund av för lågt resande. Hållplatsen är dessutom placerad på en osäker plats. Vi hänvisar till hållplats Fannydal.