Tack för att du visar hänsyn. Håll avstånd till varandra och undvik trängsel. Om det är svårt att hålla avstånd på en specifik avgång så försök välja en annan avgång eller, om möjligt, välj att cykla och gå istället för att åka med kollektivtrafiken.

Driftstörning: E-postmeddelanden adresserade till outlook.com, hotmail.com, hotmail.se, live.com, live.se och comhem.se blockeras just nu av Microsoft och ComHem.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Köp likadan biljett igen

Har du tidigare köpt en biljett som du vill köpa igen? Då kan du smidigt köpa en likadan biljett via dina senaste biljettköp.

Gå in på fliken ”Biljetter” och klicka på ”Välj ny biljett”. Där ser du dina senast köpta biljetter. Klicka på den biljett du vill köpa igen och slutför sedan köpet.

Via kartan för biljetten ser du hela den zon som biljetten är giltig för. Så länge du reser inom den zonen spelar det ingen roll vilka hållplatser det står på biljetten.