Tack för att du visar hänsyn. Håll avstånd till varandra och undvik trängsel. Om det är svårt att hålla avstånd på en specifik avgång så försök välja en annan avgång eller, om möjligt, välj att cykla och gå istället för att åka med kollektivtrafiken.

Driftstörning: E-postmeddelanden adresserade till outlook.com, hotmail.com, hotmail.se, live.com, live.se och comhem.se blockeras just nu av Microsoft och ComHem.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Sök resa och köp biljett

Det finns två sätt att köpa biljett i appen. Det här alternativet passar förmodligen bäst för dig som köper en enkel- eller 24-timmarsbiljett.

  1. Börja med att söka en resa. Läs mer om hur du söker en resa i nya appen.
  2. Klicka på ”Välj biljett” på sidan med utökad information för en resa. Klicka på kartan om du vill se eller förändra zonen som föreslagits.
  3. Välj vilken biljett du vill köpa.
  4. Fyll i vem eller vilka som ska resa. Köper du en biljett för två eller fler personer får du en rabatt på biljettpriset.
  5. Välj om du vill att biljetten ska aktiveras direkt vid köpet eller om den ska aktiveras senare. 
  6. Klicka på "Välj betalsätt" för att genomföra ditt köp. Du kan välja att betala med Swish eller betalkort. Innan ditt första köp kan du först bli ombedd att registrera det mobilnummer biljetterna ska kopplas till.

Påminnelse! Tänk på att alltid aktivera din biljett innan du går ombord.

Ladda ner appen här

Du som använder den gamla appen behöver ladda ner den nya appen för att ta del av de nya funktionerna.