Tack för att du visar hänsyn. Håll avstånd till varandra och undvik trängsel. Om det är svårt att hålla avstånd på en specifik avgång så försök välja en annan avgång eller, om möjligt, välj att cykla och gå istället för att åka med kollektivtrafiken.

Driftstörning: E-postmeddelanden adresserade till outlook.com, hotmail.com, hotmail.se, live.com, live.se och comhem.se blockeras just nu av Microsoft och ComHem.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Låna ut din biljett

Ska du inte resa med oss under en period kan du låna ut din biljett till en familjemedlem eller en vän.

Aktiverade 30-dagarsbiljetter och 365-dagarsbiljetter kan lånas ut till ett annat mobilnummer när du själv inte behöver resa. Utlån gäller en gång per dygn under minst fyra timmar och till ett mobilnummer åt gången (och till max fem olika nummer under biljettens giltighetstid). Efter fyra timmar kan även den som lånat biljetten klicka på biljetten i appen för att återlämna den.

För att kunna låna ut skapar du först ett konto hos oss, i appen eller här på webben, och registrerar de mobilnummer du vill ansluta.

Det är dock inte möjligt att låna ut enkelbiljetter, 24-timmarsbiljetter, 30-dagarsbiljett Fritid eller andra specialbiljetter.

Mottagaren måste ladda ner vår app för att kunna resa på biljetten.

Tänk på!
Biljetten måste vara giltig för den person som lånar den. Har du en biljett för vuxen gäller den även för ungdom eller senior, men inte tvärtom. En biljett ungdom/senior kan bara lånas ut till annan ungdom/senior.

Ladda ner appen här

Du som använder den gamla appen behöver ladda ner den nya appen för att ta del av de nya funktionerna.