Tack för att du visar hänsyn. Håll avstånd till varandra och undvik trängsel. Om det är svårt att hålla avstånd på en specifik avgång så försök välja en annan avgång eller, om möjligt, välj att cykla och gå istället för att åka med kollektivtrafiken.

Driftstörning: E-postmeddelanden adresserade till outlook.com, hotmail.com, hotmail.se, live.com, live.se och comhem.se blockeras just nu av Microsoft och ComHem.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Notis i mobilen vid trafikstörningar

Med vår nya bevakningstjänst får du snabbt veta när det sker tillfälliga förändringar i vår trafik.

Du som använder vår app kan nu få notiser direkt i mobilen när det uppstår lite större förseningar på din avgång. Sök en resa i appen och välj den avgång du vill bevaka. Du kan välja att bevaka specifikt den sökta avgången eller sätta upp en prenumeration och bevaka avgången på de veckodagar du väljer.

Mindre förändringar ser du på den prognostid som visas när du söker din resa.

OBS! Du kommer behöva lägga till dina bevakningar igen varje gång vi byter tidtabellsperiod. Detta eftersom bevakningen kopplas till en specifik avgång i en tidtabellsperiod. Byte av tidtabellsperiod sker normalt i juni, augusti och i december.

Så här börjar du bevaka i appen

Ladda ner appen här

Du som använder den gamla appen behöver ladda ner den nya appen för att ta del av de nya funktionerna.