Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Förändringar i Lindö sker i två steg

Trafikförändringarna frå den 15 juni innefattar bland annat en ny linje som ersatte linje 116 och som erbjuder direktförbindelse mellan Lindö och Resecentrum.

I Lindö har nya linje 11 fått en annan sträckning än gamla linje 116. Förändringen sker dock i två steg, på grund av byggnationen vid Lindö Strand.

Steg 1 (från 15 juni 2020 till hösten 2021)

Fram till korsningen Pampusvägen/Bråviksvägen går linje 11 samma väg som gamla linje 116, men fortsätter därefter i den nya linjesträckningen. Hållplatserna Slipen och Riggargatan har tagits bort. Hållplats Bråviksvägen har flyttat till en tillfällig hållplats på Pampusvägen. Den nya hållplatsen Travbanevägen beräknas vara klar i september. Tills dess finns en tillfällig hållplats där.

Karta som visar tillfällig linjesträckning i Lindö

Steg 2 (från hösten 2021)

I den slutliga sträckningen går bussen via en ny väg vid Slipen och kör sedan Bråviksvägen fram till Pampusvägen. I korsningen kommer det att finnas en ny hållplats som placeras på Bråviksvägen i stället för Pampusvägen. Ytterligare en ny hållplats kommer att finnas vid Lindö Strand. Hållplats Däckmansgatan tas bort.

Karta som visar slutlig linjesträckning i Lindö