Tack för att du visar hänsyn. Håll avstånd till varandra och undvik trängsel. Om det är svårt att hålla avstånd på en specifik avgång så försök välja en annan avgång eller, om möjligt, välj att cykla och gå istället för att åka med kollektivtrafiken.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Förändringar i Lindö sker i två steg

Trafikförändringarna frå den 15 juni innefattar bland annat en ny linje som ersatte linje 116 och som erbjuder direktförbindelse mellan Lindö och Resecentrum.

I Lindö har nya linje 11 fått en annan sträckning än gamla linje 116. Förändringen sker dock i två steg, på grund av byggnationen vid Lindö Strand.

Steg 1 (från 15 juni 2020 till hösten 2021)

Fram till korsningen Pampusvägen/Bråviksvägen går linje 11 samma väg som gamla linje 116, men fortsätter därefter i den nya linjesträckningen. Hållplatserna Slipen och Riggargatan har tagits bort. Hållplats Bråviksvägen har flyttat till en tillfällig hållplats på Pampusvägen. Den nya hållplatsen Travbanevägen beräknas vara klar i september. Tills dess finns en tillfällig hållplats där.

Karta som visar tillfällig linjesträckning i Lindö

Steg 2 (från hösten 2021)

I den slutliga sträckningen går bussen via en ny väg vid Slipen och kör sedan Bråviksvägen fram till Pampusvägen. I korsningen kommer det att finnas en ny hållplats som placeras på Bråviksvägen i stället för Pampusvägen. Ytterligare en ny hållplats kommer att finnas vid Lindö Strand. Hållplats Däckmansgatan tas bort.

Karta som visar slutlig linjesträckning i Lindö