Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Hantering i webbutiken

Kan jag ladda någon annans resekort?

I webbutiken finns en funktion som heter ”Skapa kopplade kort”. Det innebär att du kan koppla någon annans resekort till ditt konto på Mina sidor och sedan även ladda det kortet. Ägaren till det andra resekortet behöver dock godkänna att du ska få tillgång till kortet.

För att koppla ett kort:

  1. Klicka på "Skapa kopplade kort" i webbutiken.
  2. Fyll i numret på det resekort som du vill koppla.
  3. Ägaren till Resekortet får då en fråga i webbutiken om han/hon godkänner att du kopplar kortet.
  4. Först när den andra personen har godkänt kopplingen ser du resekortet. Du kan då ladda resekortet på samma sätt som dina övriga resekort. 

Jag har fyllt på Reskassan genom webbutiken. Var ser jag min påfyllning?

Det saldo för Reskassan som visas inkluderar inte det belopp som du just har laddat på eller som är under bearbetning i webbutiken. Det kommer att läggas på ditt saldo nästa gång som Resekortet används på något av våra fordon.

Under tiden kan du se dina senaste påfyllningar, tillsammans med andra köp under Köphistoriken eller korthistoriken.

Kan jag registrera flera resekort?

Du kan lägga in flera resekort genom att välja ”Lägg till kort” och skriva in numret som står på framsidan av resekortet. Därefter kan du döpa korten till olika namn för att inte blanda ihop dem.

Var ser jag mina tidigare köp i Östgötatrafikens webbutik?

I webbutiken finns en detaljerad vy över de köp du har gjort. Köphistoriken visar endast de köp som har genomförts i Östgötatrafikens webbutik. Du hittar länken till köphistoriken på startsidan i webbutiken.

Varför visas bara tio siffror av numret på Resekortet?

De sista tre siffrorna på kortet är kontrollsiffror. Resekortsnumret är alltså de första tio siffrorna.