Mellan klockan 11.00 och 15.00 tisdagen den 17 oktober sker en uppdatering som innebär att du inte kan logga in i vår webbutik. Läs mer om uppdateringen

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Mina sidor

Jag har glömt mitt användarnamn/lösenord – hur gör jag?

Klicka på ingången högst upp i höger hörn för att komma till inloggningen. Klicka där på "Glömt lösenord" och fyll i din e-postadress, ditt användarnamn, ditt kund-ID eller, om du har registrerat det hos oss, ditt personnummer.

Ett email, med en aktiveringslänk, skickas sedan till den e-postadress du har registrerat hos oss. Klicka på den länken för att skapa ett nytt lösenord.

Jag skapade ett nytt konto fast jag redan hade ett sedan tidigare – vad gör jag?

Har du redan ett konto sedan tidigare ditt du kopplat dina resekort är det inte möjligt att koppla dem till ett nytt konto. Har du skapat ett nytt konto behöver du kontakta Kundtjänst som kan hjälpa dig att ta bort det nya kontot. Kundtjänst kan sedan hjälpa dig att ändra mailadressen i det ursprungliga kontot så att inloggningen fungerar där.

Vad är aviseringar på webben?

När du har loggat in på Mina sidor hittar du ett par nya funktioner högst upp på sidan. Bland annat kan du få riktad information om det uppstår störningar som påverkar din resa. När du besöker vår sida visar en siffra hur många nya, aktiva meddelanden du har. 

I vår bevakningstjänst väljer du vilka linjer du är intresserad av.

OBS! För att du ska få ut mest nytta av funktionen är det viktigt att du inte aktivt väljer att logga ut dig själv från Mina sidor. Läs mer här om vad det innebär att inte logga ut från Mina sidor.

Måste jag logga ut från Mina sidor?

För att du ska få ut mest nytta av våra funktioner rekommenderar vi att du inte aktivt loggar ut från Mina sidor.

Om du sedan är inaktiv under 20 minuter behöver du skriva in ditt lösenord igen för att kunna göra förändringar i ditt konto eller besöka webbutiken. Det finns därför ingen säkerhetsrisk i att inte logga ut.

När du är inloggad kan du dock alltid ta emot riktad information från oss, se ditt aktuella saldo direkt utan att besöka webbutiken och se grundläggande information om dig själv.