Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Vi söker personer till vår fokusgrupp!

Vill du vara med och utveckla kollektivtrafiken i vårt län? Under kommande månader har vi flera projekt på gång där vi kommer behöva hjälp med utveckla resan för våra kunder.

Vi söker därför efter personer som kan tänka sig att vara med i vår fokusgrupp. Tanken är att vi ska använda fokusgruppen för att testa nya produkter, tjänster eller användarvänlighet.

Är du intresserad av att vara med i denna grupp? Skicka din anmäla till: fokusgrupper@ostgotatrafiken.se

Just nu!

Vi har ett samarbete med VTI (Statens väg- och transportforskningsinstitut) och Linköpings universitet där vi söker personer till en fokusgrupp som vill testa en ny typ av reseplanerare.

Vem är du?

  • 20-30 år eller 60–80 år.
  • Boende i Linköping med omnejd (testet genomförs i Linköping)
  • Van användare av en smart mobil
  • Tidsåtgång: 1,5 timme
  • När: april
  • Ersättning: 2 biobiljetter.

Vad ska du göra?

Som deltagare i studien ska du använda dig av kollektivtrafiken för att ta dig runt till olika platser och utföra några olika uppgifter. En person från VTI kommer att åka med som ledare och observatör. Efteråt kommer du att få svara på en enkät om dina upplevelser. Data från studien kommer enbart användas i forskningssyfte.

Anmäl dig genom att skicka ett mejl till fokusgrupper@ostgotatrafiken.se och skriv tydligt i ämnesraden att du är intresserad av VTI-projektet.