Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Välkommen till vår nya webbplats

Måndag 23 januari lanserades Östgötatrafikens nya webbplats. Den nya webbplatsen har fått ett helt nytt grafisk utseende och även en ny sidstruktur. Uppdateringen påbörjades egentligen redan under hösten i och med förändringen av Mina sidor.

Besökare från mobiltelefoner ökar

Besökare från mobila enheter ökar hela tiden och idag kommer mellan 60-70% av våra besökare från en mobil enhet. För att kunna erbjuda en så bra tjänst som möjligt för alla dessa besökare gjorde vi under 2016 en grundlig översyn av vår befintliga webbplats.

Fokusgrupper och användartester

I det förberedande arbetet med den nya webbplatsen har vi tagit hjälp av våra kunder genom att bjuda in till användartester och fokusgrupper. Detta gav oss en del nya insikter som vi tog med oss, och som har legat till grund för den nya webbplatsen.

Ny sidstruktur

Den tidigare sidstrukturen och huvudmenyn var några saker som vi fick synpunkter på. Vi har därför gått igenom strukturen på webbplatsen från grunden och även skrivit om många av texterna. I början kan du därför kanske uppleva att det tar något längre tid att hitta den information du söker men förhoppningsvis ska det nu bli enklare och tydligare för de allra flesta.  

Hittar du fel eller konstigheter?

Då det idag finns ett stort antal olika datorer, telefoner, operativsystem och webbläsare så har vi bara möjlighet att göra tester i de vanligaste kombinationerna. Hittar du några fel eller konstigheter eller kanske bara något som du tycker känns otydligt vill vi gärna att du kontaktar oss så att vi kan förbättra informationen ytterligare.