Tack för att du visar hänsyn. Håll avstånd till varandra och undvik trängsel. Om det är svårt att hålla avstånd på en specifik avgång så försök välja en annan avgång eller, om möjligt, välj att cykla och gå istället för att åka med kollektivtrafiken.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Förändringar i skärgårdstrafiken från 17 juni

I samband med sommartidtabellen den 17 juni får skärgårdstrafiken nya avgångstider. De nya tidtabellerna hittar du tillsammans med övrig information om skärgårdstrafiken. Dessutom införs en ny enkelbiljett för resor i skärgården.

För att förenkla vår trafik har vi gjort följande förändringar:

  • Linje 775 kör till och från Fyrudden istället för Breviksnäs. Detta eftersom Fyrudden är en större hamn och dessutom har busstrafik. Linje 775 kommer även trafikera Ekön.
  • Linje 776A och 776B slås ihop till linje 776.
  • Linje 777 och linje 778 slås ihop till linje 777.
  • Hållplats Getterö läggs ner på grund av få påstigande. Kunder hänvisas till Fyrudden.

Ny biljett - Skärgårdsbiljetten

Från den 17 juni 2019 finns en ny enkelbiljett för skärgårdstrafiken. Skärgårdsbiljetten kostar 45:- för vuxen och 30:- för ungdom/senior och kan köpas ombord på båtarna. Betalning sker med bankkort.

Om du ska resa vidare behöver du lösa en ny biljett eftersom skärgårdsbiljetten inte är giltig som övergångsbiljett till vår övriga trafik.

Övriga biljetter i skärgården

30-dagarsbiljett och årsbiljett är fortsatt giltiga i skärgårdstrafiken. Periodbiljetterna kan dock inte köpas ombord på våra båtar. Kunder hänvisas istället till våra övriga försäljningskanaler.

Boka din resa

Du beställer din resa senast klockan 18.00 dagen före hos vår beställningscentral på
0771-71 10 20. Vi har begränsat antal platser ombord och de som bor på öarna har förtur.

Vi önskar dig en trevlig sommar!