Alla får inte plats just nu. För att undvika trängsel måste vi minska trycket i kollektivtrafiken. Läs mer om vad du kan göra

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Se bussen live i kartan

Tänk dig att du står vid en hållplats och väntar på bussen. Kanske funderar du över om den är på gång, om den är i tid eller om den rent av redan kört förbi precis innan du kom fram till hållplatsen. Känns det igen? Lugn, nu har vi en finess som ger dig svar på dessa funderingar!

Vi testar just nu en ny funktion i vår interaktiva karta där du kan se exakt var bussen befinner sig. Genom att följa bussen i realtid kan du själv bilda dig en uppfattning om när bussen kommer till hållplatsen. Det kan vara användbart även när du är på väg till hållplatsen. Bör du skynda på eller kan du ta det lite lugnt och hinna ändå?

Den interaktiva kartan hittar du här på vår webbplats och den fungerar bra både i datorn och i mobilen. Den finns inte via appen. Alla våra bussar och spårvagnar visas i kartan, det är bara om utrustningen ombord inte fungerar riktigt som den ska som någon enstaka avgång kan saknas ibland. Än så länge finns inte heller Östgötapendeln i den interaktiva kartan.

Så här kan du se bussen eller spårvagnen i kartan:

Ps. I kartan högst upp visas just nu alla fordon som är på väg till och från Linköpings resecentrum