Tack för att du visar hänsyn. Håll avstånd till varandra och undvik trängsel. Om det är svårt att hålla avstånd på en specifik avgång så försök välja en annan avgång eller, om möjligt, välj att cykla och gå istället för att åka med kollektivtrafiken.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Nedsläckning av skärmarna på Östgötapendeln

Ombord på Östgötapendeln finns digitala skärmar som idag visar nyheter från Corren och NT, reklam samt information från Östgötatrafiken. Från och med den 1 september kommer vi att tills vidare släcka ner dessa skärmar.

Den tekniska utvecklingen förändras snabbt, och likaså våra resenärers medievanor och behov av information. Vi har därför tagit beslutet att utvärdera och undersöka hur vi vill nyttja och använda den digitala tekniken på bästa sätt framöver, samt ta reda på vad du som kund har för behov och önskemål när det gäller digitala skärmar ombord. 

För att fortsätta visa det innehåll vi har idag skulle behövas både en teknisk uppdatering av skärmarna och en upphandling av systemleverantör. För att vara på den säkra sidan att vi använder pengarna på rätt sätt vill vi alltså först undersöka hur behovet ser ut.

Vi vill gärna veta vad du tycker om denna förändring. Har du haft nytta av informationen du fått via skärmarna? Hör gärna av dig här