Tack för att du visar hänsyn. Håll avstånd till varandra och undvik trängsel. Om det är svårt att hålla avstånd på en specifik avgång så försök välja en annan avgång eller, om möjligt, välj att cykla och gå istället för att åka med kollektivtrafiken.

Driftstörning: E-postmeddelanden adresserade till outlook.com, hotmail.com, hotmail.se, live.com, live.se och comhem.se blockeras just nu av Microsoft och ComHem.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Extra turer i skärgårdstrafiken i sommar

Då fler beräknas resa med vissa linjer i skärgården under sommaren utökas linje 776 och 781 med extra turer. Samtidigt görs en mindre justering på linje 775 som gäller från 1 juli.

De extra turerna nedan körs mellan 1 juli och 2 augusti.

Linje 776

  • Klockan 13:00 måndag till fredag avgår en direkttur från Fyrudden till Harstena. Båten är framme på Harstena cirka 13:30.
  • Klockan 10:50 måndag, onsdag och fredag avgår en båt från Harstena. Båten är i Fyrudden cirka 11:50.
  • Klockan 19:45 på söndagar avgår en båt från Harstena. Båten är i Fyrudden cirka 20:45.

Linje 781

  • Klockan 16:15 måndag till fredag avgår en båt från Arkösund till Birkö. Båten är framme på Birkö cirka 16:50.

Färre platser ombord

Som vi tidigare informerat har vi reducerat antalet bokningsbara platser ombord med ungefär hälften. Detta till följd av myndigheternas rekommendationer kring Coronaviruset covid-19.