Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Åk två för priset av en den 20 september

Varje år i september genomförs den Europeiska mobilitetsveckan – ett initiativ som lyfter vikten av hållbara resor och transporter.

I år har Östgötatrafiken tillsammans med Energikontorets EU projekt “Rena resan” och länets samtliga kommuner valt att fokusera extra mycket på tisdagen den 20 september.

Arrangemangen ser lite olika ut i länets 13 kommuner, men på alla större knutpunkter kommer det att bjudas på allt från frukost och kaffe till musik och underhållning. Detta görs för att tacka alla som redan väljer att resa hållbart och därigenom gör en viktig insats för vårt gemensamma samhälle.

För att fira det smarta valet i att resa hållbart, få fler att pröva kollektivtrafiken och betona vikten av att varje hållbar resa räknas, låter Östgötatrafiken alla som har en giltig biljett ta med sig en vän på resan den 20 september, utan att det kostar något extra. Det gäller biljetter i den linjelagda trafiken (bussar, tåg och spårvagnar), men inte för biljetter i beställningstrafiken (så som båtar, färdtjänst, sjukresor och närtrafik).

Välkomna att fira hållbara resor och transporter.