Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Leveranstid i webbutiken

När du köper biljetter eller fyller på din reskassa genom Östgötatrafikens webbutik så registreras ditt köp i våra system. Samtidigt skickas en uppdatering om ditt köp till samtliga bussar, tåg och spårvagnar i hela länet. Den faktiska uppdateringen av ditt resekort sker först när du håller ditt resekort mot någon av kortläsarna ombord.

Vi rekommenderar att du laddar ditt resekort i god tid innan du ska resa. Planerar du att resa tidigt på morgon rekommenderar vi att du laddar ditt resekort före klockan 22.00 dagen innan. Den funktion som tidigare möjligjorde snabbare laddning har stängts av på grund av problem.

Jag har fyllt på reskassan genom webbutiken. Var ser jag min påfyllning?

Det saldo för reskassan som visas inkluderar inte det belopp som du just har laddat på eller som är under bearbetning i webbutiken. Det kommer att läggas på ditt saldo nästa gång som Resekortet används på någon av våra fordon. Under tiden kan du se dina senaste påfyllningar, tillsammans med andra köp under köphistoriken eller korthistoriken.