Tack för att du visar hänsyn. Håll avstånd till varandra och undvik trängsel. Om det är svårt att hålla avstånd på en specifik avgång så försök välja en annan avgång eller, om möjligt, välj att cykla och gå istället för att åka med kollektivtrafiken.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Leveranstid i webbutiken

Gamla webbutiken avvecklas

Från den 14 maj 2020 kan du enbart kolla saldot på ditt gamla resekort i webbutiken. Vi hänvisar istället till vår app eller vår nya webbtjänst för köpa av biljett till kort

När du köper biljetter i Östgötatrafikens gamla webbutik så registreras ditt köp i våra system. Samtidigt skickas en uppdatering om ditt köp till samtliga bussar, tåg och spårvagnar i hela länet. Den faktiska uppdateringen av ditt resekort sker först när du håller ditt resekort mot någon av kortläsarna ombord.

Vi rekommenderar att du laddar ditt resekort i god tid innan du ska resa. Planerar du att resa tidigt på morgonen rekommenderar vi att du laddar ditt resekort före klockan 22.00 dagen innan.