Från 14 april gäller nya, tillfälliga tidtabeller! Res gärna när du är frisk! Stanna hemma om du är sjuk. Mer information angående coronaviruset

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Stora förändringar i webbutiken

Från och med den 15 juni kan du inte längre resa med det gamla resekortet. Den här informationen uppdaterades 6 april.

Har du redan läst den här informationen eller vill läsa den nästa gång?
Då kommer du vidare direkt till webbutiken här.

Inga biljetter för allmän kollektivtrafik i webbutiken

Den 6 april försvann möjligheten att köpa periodbiljetter för den allmänna kollektivtrafiken i webbutiken. I webbutiken kan du nu bara ladda reskassa, kolla ditt saldo och köpa biljetter för färdtjänst, kolla ditt saldo. 

Tidigare information om att även reskassan skulle tas bort i webbutiken den 6 april har ändrats på grund av förändrade förutsättningar till följda av Coronaviruset. Det är därför möjligt att ladda reskassa i webbutiken en liten tid till. 

Fritidsbiljetten kommer inom kort att gå att köpa i appen och här på vår webbplats. Vill du köpa en fritidsbiljett innan det hänvisar vi dig till ett försäljningsombud eller något av våra kundcenter.

Datum för färdtjänst kommer senare

Du som köper färdtjänstbiljett kan göra det ett litet tag till. Separat information om färdtjänst och ett nytt kort skickas hem till dig senare i vår.

Har du reskassa kvar på ditt kort?

Har du kvar reskassa på ditt kort efter 15 juni finns möjligheten att lösa in den mot en värdekod som kan användas till att köpa biljetter i vårt nya biljettsystem. 

Här köper du biljett

Nedan ser du vilka alternativ som finns. Oavsett hur du väljer att köpa din biljett är priset alltid detsamma.

Appen

Först och främst rekommenderar vi dig som ska resa i den allmänna kollektivtrafiken att börja använda appen där du snabbt och smidigt köper din biljett.

Läs mer om nya appen

Nytt kort 

Vill eller kan du inte använda appen kan du även köpa vårt nya kort. Biljetter till kortet kan du köpa här på vår webbplats. Under våren kommer du även kunna köpa biljett på kundcenter, hos våra ombud och i nya biljettautomater.

Läs mer om det nya kortet

Betalkort

På våra landsbygds- och expressbussar kan du köpa biljett direkt av föraren och betala med ditt vanliga betalkort. I höst kommer du även kunna köpa en enkelbiljett i stadstrafiken genom att blippa ditt betalkort i biljettläsaren ombord.

Fortsätt till gamla webbutiken

Gå vidare till webbutiken