Tack för att du visar hänsyn. Håll avstånd till varandra och undvik trängsel. Om det är svårt att hålla avstånd på en specifik avgång så försök välja en annan avgång eller, om möjligt, välj att cykla och gå istället för att åka med kollektivtrafiken.

Driftstörning: E-postmeddelanden adresserade till outlook.com, hotmail.com, hotmail.se, live.com, live.se och comhem.se blockeras just nu av Microsoft och ComHem.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Nu bara möjligt att kolla saldo

Från och med den 14 maj kan du bara kolla ditt saldo i webbutiken. 

Certifikatfel i webbutiken

Vi har förnärvarande ett gammalt certifikat i vår webbutik. En varningssida visas därför när du går vidare in i webbutiken. Vilken information som visas och hur du går vidare beror på vilken webbläsare du använder. I Chrome, som är den vanligaste webbläsaren, klickar du på Avancerat och där på länken om att fortsätta vidare.

Vi väntar på att vår levenatör ska uppdatera till det nya certifikatet.

Har du redan läst den här informationen eller vill läsa den nästa gång?
Då kommer du vidare direkt till webbutiken här.

Under våren har vi stegvis tagit bort möjligheten att köpa reskassa och biljetter i den gamla webbutiken. Från den 14 maj kan du enbart kolla ditt saldo. 

Så här köper du biljett

Det finns flera alternativ för att köpa biljett. Oavsett hur du väljer att köpa din biljett är priset alltid detsamma.

Appen

Först och främst rekommenderar vi dig som ska resa i den allmänna kollektivtrafiken att börja använda appen där du snabbt och smidigt köper din biljett.

Läs mer om nya appen

Nytt kort 

Vill eller kan du inte använda appen kan du även köpa vårt nya kort. Kortet används även av våra färdtjänstkunder. Biljetter till kortet kan du köpa här på vår webbplats.

Läs mer om det nya kortet

Betalkort

På våra landsbygds- och expressbussar kan du köpa biljett direkt av föraren och betala med ditt vanliga betalkort.

Du som reser i vår stadstrafik i Linköping, Norrköping och Motala kan nu även köpa biljett genom att "blippa". Det är en ny tjänst som innebär att du "blippar" ditt betalkort i biljettläsaren ombord. Läs mer om Blippa

Har du reskassa kvar på ditt kort?

Har du kvar reskassa på ditt kort finns möjligheten att lösa in den mot en värdekod som kan användas till att köpa biljetter i vårt nya biljettsystem. 

Kolla saldot i webbutiken

Gå vidare till webbutiken