Från 14 april gäller nya, tillfälliga tidtabeller! Res gärna när du är frisk! Stanna hemma om du är sjuk. Mer information angående coronaviruset

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Om gamla webbutiken

Webbutiken är under avveckling och sedan 6 april är det inte längre möjligt att köpa biljett för den allmänna kollektivtrafiken i webbutiken. Däremot kan du fortfarande ladda reskassa, kolla saldot samt köpa biljett för färdtjänst.

Köpa biljett till nya kortet

Vill du köpa biljetter för den allmänna kollektivtrafiken till vårt nya kort gör du det i vår nya webbtjänst.

Köpa färdtjänstbiljett i gamla webbutiken

Det är fortsatt möjligt att köpa biljett för färdtjänst i webbutiken. Du som köper färdtjänstbiljett berörs något senare av förändringen. Separat information och ett nytt kort skickas hem till dig senare i vår.

Klicka här för att komma vidare till webbutiken.

Registrera kortet

Har du inte registrerat ditt resekort i webbutiken tidigare måste du först göra det. Det gör du genom att klicka på Lägg till kort och sedan fylla i ditt kortnummer som du hittar i höger hörn på framsidan av ditt resekort. Har du flera kort kan du även lägga till dessa. Om du registrerat flera resekort visas dessa i separata flikar i webbutiken. Klicka på fliken för respektive kort för att se mer detaljer om det resekortet.

Köpa biljett

När du har registrerat ett kort klickar du på knappen Köp ny periodbiljett för det kort där du vill att biljetten ska finnas. Välj sedan vilken biljett du vill köpa och klicka sedan på Lägg i varukorgen.

Slutför köpet genom att fullfölja betalningsprocessen. Kom ihåg att du måste godkänna försäljnings- och användarvillkor e-handel innan du kan slutföra köpet.

Kolla saldo

I webbutiken kan du kolla saldot på din reskassa. Om du inte har registrerat ditt resekort i webbutiken tidigare måste du först göra det. Reskassan hittar du längst ner i fliken för respektive resekort i webbutiken.

Se en bild på vart du hittar saldot i webbutiken