Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Borttagning av inaktiva konton

Vi genomför nu en städning av vår kunddatabas på Mina sidor. Detta gör vi för att förbättra prestandan men det är även en del i det arbete som pågår för att anpassa oss efter den nya dataskyddsförordningen som träder i kraft i maj 2018.

Hur går detta till?

Om du inte varit inloggad på Mina sidor på 13 månader får du ett mail från oss om att ditt konto på Mina sidor har inaktiverats. För att återaktivera ditt konto kan du klicka på den länk som finns med i mailet. Vill du, eller kan du inte klicka på länken kan du även klicka på länken nedan och där fylla i din e-postadress.

Återaktivera ditt konto

Om du väljer att inte återaktivera ditt konto kommer kontot att raderas helt från vårt system efter ytterligare tre månader. Vill du använda Mina sidor efter det behöver du skapa ett nytt konto hos oss.

OBS! Städningen av kunddatabasen berör INTE reskassa. Detta gäller enbart inaktiva användarkonton som finns på Mina sidor.