Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

365-dagarsbiljett

Vår 365-dagarsbiljett är det bästa alternativet för dig som ofta och regelbundet reser med oss. Priset du betalar motsvarar nio 30-dagarsbiljetter men du får resa hur mycket du vill i din valda zon i tolv månader, från den dag du aktiverar biljetten.

Sök din resa och köp biljett i vår nya app eller direkt här på webbplatsen så räknas priset och det område du kan resa inom ut automatiskt. Tänk på att aktivera din biljett innan du går ombord. 

Så köper du din biljett

Filmen ovan visar hur du köper en 30-dagarsbiljett men det fungerar på samma sätt för en 365-dagarsbiljett.

Pris

  Vuxen Ungdom/Senior
Liten zon/stadszon 5625 3780
Mellanzon 6975 4680
Stor zon 8550 5580
Län 10350 6930

Mer information om zonerna

Låna ut din biljett

Filmen ovan visar hur du lånar ut en 30-dagarsbiljett men det fungerar på samma sätt för en 365-dagarsbiljett.

Din aktiverade 365-dagarsbiljett kan lånas ut till ett annat mobilnummer, till exempel en familjemedlems telefon, när du själv inte behöver resa. Utlån gäller en gång per kalenderdygn under minst fyra timmar och till ett mobilnummer åt gången. För att kunna låna ut skapar du först ett konto hos oss, i appen eller här på webben, och registrerar de mobilnummer du vill ansluta. 

Mottagaren måste ladda ner vår app för att kunna resa på biljetten.

Tänk på!
Biljetten måste vara giltig för den person som lånar den. Har du en 365-dagarsbiljett för vuxen gäller den även för ungdom eller senior, men inte tvärtom. En 365-dagarsbiljett ungdom/senior kan bara lånas ut till annan ungdom/senior.

Åldersgränser & rabatter

När är man vuxen och vem räknas som senior? Håll reda på begreppen så blir det enkelt att köpa rätt biljett. Läs mer om våra åldersgränser och rabatter.

Hej då Resekortet!

Den 14 juni är sista dagen du kan använda ditt gamla resekort för att resa med oss. Har du fortfarande reskassa eller biljetter kvar på ditt gamla resekort? Det här är de alternativ du har