Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

30-dagarsbiljett

Om du i perioder reser ofta med oss lönar det sig att köpa vår 30-dagarsbiljett. Då reser du fritt inom en förvald zon under 30 dagar, från och med den dag du aktiverar biljetten. 

Sök din resa i vår nya app så räknas priset och det område du kan resa inom ut automatiskt. 

Så köper du din biljett

Pris

  Vuxen Ungdom/Senior/Student
Liten zon/stadszon 625 420
Mellanzon 775 520
Stor zon 950 620
Län 1150 770

Låna ut din biljett

Din aktiverade 30-dagarsbiljett kan lånas ut till ett annat mobilnummer, till exempel en familjemedlems telefon, när du själv inte behöver resa. Utlån gäller en gång per kalenderdygn under minst fyra timmar och till ett mobilnummer åt gången. För att kunna låna ut skapar du först ett konto hos oss, i appen eller här på webben, och registrerar de mobilnummer du vill ansluta. 

Mottagaren måste ladda ner vår app för att kunna resa på biljetten.

Tänk på!
Biljetten måste vara giltig för den person som lånar den. Har du en 30-dagarsbiljett för vuxen gäller den även för ungdom eller senior, men inte tvärtom. En 30-dagarsbiljett ungdom/senior kan bara lånas ut till annan ungdom/senior.

Har du ingen app?

Du som inte kan eller vill använda vår nya app kan fortsätta resa med ett reskort. Det gamla Resekortet finns kvar ett tag till men kommer snart att ersättas av ett nytt kort. Läs här på vilka andra sätt du kan köpa biljett.

Åldersgränser & rabatter

När är man vuxen och vem räknas som senior? Vad krävs för att räknas som studerande? Håll reda på begreppen så blir det enkelt att köpa rätt biljett. Läs mer om våra åldersgränser och rabatter.