Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

En kvinna som reser i en buss

30-dagarsbiljett

Om du i perioder reser ofta med oss lönar det sig att köpa vår 30-dagarsbiljett. Då reser du fritt inom en förvald zon under 30 dagar, från och med den dag du aktiverar biljetten. 

Sök din resa och köp biljett i vår nya app eller direkt här på webbplatsen så räknas priset och det område du kan resa inom ut automatiskt. Tänk på att aktivera din biljett innan du går ombord.

Så köper du din biljett

Pris

  Vuxen Ungdom/Senior/Student
Liten zon/stadszon 625 420
Mellanzon 775 520
Stor zon 950 620
Län 1150 770

Mer information om zonerna

Låna ut din biljett

Din aktiverade 30-dagarsbiljett kan lånas ut till ett annat mobilnummer, till exempel en familjemedlems telefon, när du själv inte behöver resa. Utlån gäller en gång per kalenderdygn under minst fyra timmar och till ett mobilnummer åt gången. För att kunna låna ut skapar du först ett konto hos oss, i appen eller här på webben, och registrerar de mobilnummer du vill ansluta. 

Mottagaren måste ladda ner vår app för att kunna resa på biljetten.

Tänk på!
Biljetten måste vara giltig för den person som lånar den. Har du en 30-dagarsbiljett för vuxen gäller den även för ungdom eller senior, men inte tvärtom. En 30-dagarsbiljett ungdom/senior kan bara lånas ut till annan ungdom/senior.

Åldersgränser & rabatter

När är man vuxen och vem räknas som senior? Vad krävs för att räknas som studerande? Håll reda på begreppen så blir det enkelt att köpa rätt biljett. Läs mer om våra åldersgränser och rabatter.

Hej då Resekortet!

Den 14 juni är sista dagen du kan använda ditt gamla resekort för att resa med oss. Har du fortfarande reskassa eller biljetter kvar på ditt gamla resekort? Det här är de alternativ du har