Från 14 april gäller nya, tillfälliga tidtabeller! Res gärna när du är frisk! Stanna hemma om du är sjuk. Mer information angående coronaviruset

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

En kille väntar på bussen vid en hållplats

Fritidsbiljett

Fritidsbiljetten är en 30-dagarsbiljett för dig som ännu inte fyllt 26 år. Biljetten laddar du på vårt resekort. Med biljetten åker du obegränsat i all vår trafik över hela länet på kvällar och helger, 30 dagar i följd.

OBS! Denna biljett kommer snart gå att köpa i appen och här på webbplatsen. Men fra till dess kan den bara köpas på ett ombud eller hos våra kundcenter.

Fritidsbiljetten laddar du på vår gamla resekort. Biljetten gäller från valfritt datum vardagar klockan 17.00–04.00 samt lördagar, söndagar och helgdagar under hela dygnet. 

Fritidsbiljetten kan inte laddas på ditt skolkort eftersom det tillhör skolan utan måste laddas på ett separat resekort.

Pris

  Ungdom
Fritidsbiljett 200

Åldersgränser & rabatter

När är man vuxen och vem räknas som ungdom? Håll reda på begreppen så blir det enkelt att köpa rätt biljett. Läs mer om våra åldersgränser och rabatter.