Tack för att du visar hänsyn. Håll avstånd till varandra och undvik trängsel. Om det är svårt att hålla avstånd på en specifik avgång så försök välja en annan avgång eller, om möjligt, välj att cykla och gå istället för att åka med kollektivtrafiken.

Driftstörning: E-postmeddelanden adresserade till outlook.com, hotmail.com, hotmail.se, live.com, live.se och comhem.se blockeras just nu av Microsoft och ComHem.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Vårt nya kort som valideras ombord på ett fordon

Vårt nya kort

Vårt nya kort finns för dig som inte vill eller kan använda vår app. Till kortet köper du sedan våra biljetter. 

Biljetterna och kortet köper du här på vår webbplats, hos våra kundcenter eller hos våra försäljningsombud

Vad kostar kortet?

Kortet kostar 30 kronor. Priset på kortet och på våra biljetter är alltid samma oavsett var du köper dem. Kortet ger alltså ingen extra rabatt.

Vilka biljetter kan jag ladda på kortet?

På kortet kan du ladda alla de biljetter som finns i det nya biljettsystemet

Det nya kortet kan inte fyllas på med pengar – som den tidigare reskassan – utan kan bara laddas med biljetter. Du kan ha olika aktiva biljetter på kortet samtidigt. Har du samtidigt inaktiva biljetter på kortet måste alla de biljetterna vara av samma sort. Det är alltså möjligt att t.ex. ha en aktiv 30-dagarsbiljett och fem inaktiva dygnsbiljetter samtidigt på kortet.

Hur gör jag ombord?

När du reser med oss behöver du aktivera alternativt validera din biljett. Läs mer om hur du använder kortet ombord.