Tack för att du visar hänsyn. Håll avstånd till varandra och undvik trängsel. Om det är svårt att hålla avstånd på en specifik avgång så försök välja en annan avgång eller, om möjligt, välj att cykla och gå istället för att åka med kollektivtrafiken.

Driftstörning: E-postmeddelanden adresserade till outlook.com, hotmail.com, hotmail.se, live.com, live.se och comhem.se blockeras just nu av Microsoft och ComHem.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Betalkort ombord

I all vår trafik, förutom Östgötapendeln, kan du köpa biljett ombord med betalkort.

Tillåtna kort är Visa, Visa Electron, MasterCard eller Maestro bankkort.

Blippa i stadstrafiken

Nu kan du köpa enkel- och 24-timmarsbiljett med betalkort ombord i stadstrafiken i Linköping, Norrköping och Motala. För att köpa en biljett håller du betalkortet mot biljettläsaren. Det kallas att blippa.

  • Ett blipp – en biljett för 26 kronor som är giltig i hela stadszonen under 60 minuter.
  • Ett nytt blipp efter 60 minuter men inom 23 timmar – biljetten ändras till en biljett för 52 kronor som är giltig i hela stadszonen under 24 timmar.

Du betalar aldrig mer än en 24-timmarsbiljett.

Biljettläsaren ombord kan inte skriva ut kvitto. Kvitto på din blippa-biljett hämtar du här.

På våra express- och landsbygdsbussar

Köp din biljett hos föraren när du kliver ombord. För att inte orsaka onödig försening rekommenderar vi dock att du köper din biljett i förväg i appen eller någon av våra andra försäljningskanaler.

I express- och landsbygdsbussarna kan du köpa de flesta av våra biljetter.

På Östgötapendeln

Du kan inte köpa biljett ombord på Östgötapendeln. Köp istället din biljett i förväg i appen eller via någon av våra andra försäljningskanaler.

I Närtrafiken

I Närtrafiken betalar du direkt till föraren. Välj mellan betalkort, vår app eller betala kontant.

I färdtjänsten

Du som reser med färdtjänst kan med betalkort köpa enkel- eller 24-timmarsbiljett hos föraren. Mer information om betalning i färdtjänsten