Från 14 april gäller nya, tillfälliga tidtabeller! Res gärna när du är frisk! Stanna hemma om du är sjuk. Mer information angående coronaviruset

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Biljett på vårt gamla resekort

Från och med den 15 juni kan du inte längre resa med det gamla resekortet. Möjligheten att köpa biljett till gamla resekortet försvinner dock innan det.

Har du fortfarande en biljett eller reskassa på vårt gamla resekort rekommenderar vi att du reser upp det och sedan köper din biljett i vår nya app eller till vårt nya kort.

Webbutiken

Webbutiken är under avveckling och sedan 6 april är det inte längre möjligt att köpa biljett för den allmänna kollektivtrafiken i webbutiken. Däremot kan du fortfarande ladda reskassa, kolla saldot samt köpa biljett för färdtjänst. Logga in i webbutiken här.

Försäljningsombud

Under våren kommer våra försäljningsombud att sluta sälja det gamla resekortet och biljetter till det. Istället kommer de börja sälja det nya kortet och våra nya biljetter. Mer information om när det sker kommer senare.

Resekort och reskassa

Det gamla resekortet kan inte laddas med biljetter från vårt nya biljettsystem. Kortet ersätts av vår nya app alternativt vårt nya kort.

Reskassan är giltig under två år från senaste laddnings- eller användningstillfället. Efter 15 juni kan du inte betala med din reskassa men du kan fortfarande växla in den till en värdekod som du kan använda som betalmedel i vårt nya system. Det betyder alltså att reskassan inte brinner inne den 15 juni, bara att du inte kan använda den till att resa med.