Tack för att du visar hänsyn. Håll avstånd till varandra och undvik trängsel. Om det är svårt att hålla avstånd på en specifik avgång så försök välja en annan avgång eller, om möjligt, välj att cykla och gå istället för att åka med kollektivtrafiken.

Driftstörning: E-postmeddelanden adresserade till outlook.com, hotmail.com, hotmail.se, live.com, live.se och comhem.se blockeras just nu av Microsoft och ComHem.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Biljett på vårt gamla resekort

Från 15 juni kan du inte längre köpa biljett till det gamla resekortet.

Istället köper du biljett i appen eller till vårt nya kort. Du kan även betala med betalkort ombord.

Reskassa kvar?

Har du reskassa kvar kan du byta in den till en så kallad värdekod som du använder vid köp av biljetter i det nya systemet. Detta kan göras upp till två år efter att du senast laddade på eller betalade med reskassa.

Fortfarande en giltig biljett?

Har du en giltig biljett på det gamla resekortet kan du resa med den ytterligare en period efter den 15 juni. Vid en eventuell biljettkontroll kan kontrollanterna se biljetter från både nya och gamla biljettsystemet. Har du en biljett som gäller längre än 30 juni ber vi dig kontakta kundservice på 0771-21 10 10 eller besöka något av våra kundcenter så hjälper de dig med att flytta över biljetten till det nya biljettsystemet.