Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Faktura och delbetalning

Nu kan du betala dina biljetter med faktura och har då möjlighet att dela upp betalningen om du skulle vilja det.

Alternativet att betala med faktura finns i vår app och när du köper biljett på webben. Det går att köpa flera enkelbiljetter där varje småköp sammanställs till en månadsfaktura. Belopp under 300 kronor går inte att delbetala utan ska betalas till fullo.

Om du väljer att delbetala exempelvis en 365-dagarsbiljett tillkommer räntor och avgifter, precis som för andra köp som görs mot faktura. Det är villkoren hos vår betalpartner Swedbank Pay som avgör vilka avgifter som tas ut i samband med delbetalningen. Östgötatrafiken är inte en part i detta. Läs mer om villkoren hos Swedbank Pay.

Priset för 365-dagarsbiljetten är detsamma, men beroende på hur du väljer att lägga upp din delbetalning påverkas avgifterna och den totala kostnaden. Väljer du att betala biljetten med faktura är det bindande, det går inte att ändra biljetten varken för uppköp eller nerköp. Vill du avsluta fakturabetalningen betalar du av resterande belopp på en gång.