Tack för att du visar hänsyn. Håll avstånd till varandra och undvik trängsel. Om det är svårt att hålla avstånd på en specifik avgång så försök välja en annan avgång eller, om möjligt, välj att cykla och gå istället för att åka med kollektivtrafiken.

Driftstörning: E-postmeddelanden adresserade till outlook.com, hotmail.com, hotmail.se, live.com, live.se och comhem.se blockeras just nu av Microsoft och ComHem.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Sörmlandstrafiken

Vi har ett samarbete med Sörmlandstrafiken kring linjerna 401, 411 och 563 i Sörmlandstrafik.

Linje 401 och 411

Reser du inom Östergötland kan du resa på Östgötatrafikens skolbiljett och periodbiljetter. Du måste kunna visa upp din biljett i appen eller ditt kort med kvitto. I övrigt gäller Sörmlandstrafikens taxa på linjerna.

Linje 563

Med Östgötatrafikens skolbiljetter kan du göra resor som sker mellan hållplatsen Kila k:a och Krokek. Du som har en periodbiljett kan göra resor mellan hållplatsen Stavsjö och Krokek. Du måste kunna visa upp din biljett i appen eller ditt kort med kvitto. I övrigt gäller Sörmlandstrafikens taxa på linjen.