Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Mer info

Årsbiljett

För dig som reser med oss ofta lönar det sig att köpa årsbiljett. Du betalar då för nio månader men får åka så mycket du vill under ett helt år. Du väljer själv var biljetten ska gälla – tätort, närområde eller län.

Pris

  Vuxen Ungdom/Senior
Tätort 5625 3780
Närområde 6975 4680
Län 10350 6930

Tätort, närområde eller län?

Via länkarna nedan ser du vilka tätorter och närområden som finns. Du kan även välja att se området utritat i den interaktiva kartan. 

Tips! Betala via autogiro

Om du betalar din årsbiljett med autogiro delas kostnaden upp på nio månader och du slipper betala hela summan direkt. Ansökningsblanketten kan laddas ner och skrivas ut härifrån eller hämtas hos våra kundcenter. En biljett köpt via autogiro gäller alltid från den första i vald månad. Fyll i och lämna din beställning till ett av våra försäljningsombud, minst tio vardagar innan den månad biljetten ska börja gälla. Märk kuvertet "Autogiro”. Du kan även posta blanketten så skickar vi ett resekort med aktuell biljett till dig. Alternativt laddas biljetten direkt på det resekort du redan har.

Här hittar du vanliga frågor och svar om årsbiljett med autogiro.

Åldersgränser & rabatter

När är man vuxen och vem räknas som senior? Håll reda på begreppen så blir det enkelt att köpa rätt biljett. Läs mer om våra åldersgränser och rabatter.